Gastouderopvang Home4kids

geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang


 welkom  ] kwaliteitseisen ] dagindeling  ]  foto pagina ]  referentie pagina ] weblinks ] privacyverklaring ]

 

Referenties

Annemiek is een enthousiast, zeer betrouwbaar en geduldig persoon, waarmee je met plezier kunt samenwerken. Zij houdt zich altijd aan haar afspraken en creeert een sfeer, die het gevoel geeft alles met haar te kunnen bespreken. Martijn en Mireille.

We hadden beiden direct het gevoel dat we Eva met een gerust hart bij jullie achter konden laten, we merkten dat ze het er naar haar zin had, een maand waarin ze erg liefdevol is opgevangen. Arjan en Jeantine.

We waren best een beetje nerveus op de eerste dag maar dat bleek niet nodig want je ontpopte je direct vanaf de eerste dag "kom maar op met dat kind, bij mij is ze in goede handen". Ze is inderdaad in goede handen geweest, waar merk je dat aan? Soms zijn dat hele kleine dingen als adviezen of bezorgdheid, maar het meest duidelijk sprong ons in het oog je enthousiasme om met Marit bezig te zijn. We kunnen ons geen dag herinneren dat Marit met tegenzin heen ging. Anja en Arvid.

Bedankt voor de goede zorgen voor Loet, je bent een geweldige oppas geweest voor Loet. Hij heeft het reuze naar zijn zin gehad bij jullie. Wij zijn blij dat je het vol hebt gehouden met ons eigenwijze, drukke mannetje, die niet anders is bij jouw als bij ons thuis. Gelukkig hadden we een open relatie en konden jij en wij alles tegen elkaar zeggen. Isabel en Marcel.

Annemiek bedankt voor de goede zorgen en alles wat je voor Jeroen hebt gedaan, bedankt voor de attenties. Jeroen had zich geen betere oppasmoeder kunnen wensen. Johan en Hanneke.

Ook was het plezierig om te weten dat je bereid was met Janneke wat oefeningen te doen om haar algemene ontwikkeling te stimuleren (rollen, zitten, brabbelen). Ik weet dat ze het altijd reuze naar haar zin heeft gehad en waarschijnlijk meer persoonlijke aandacht krijgt dan op school. Bij deze heel veel dank. Dagmar en Dimitri.

Bedankt voor de goede zorgen voor ons kind de afgelopen jaren. Stijn heeft het heel fijn gehad. Jan en Sofie.

Verder vond ik Annemiek erg trouw, betrouwbaar en eerlijk. Als Annemiek ergens voor gaat dan doet ze dat voor 200% en is daarin ook betrouwbaar, ze zal niet snel afhaken. Als er dingen zijn, maakt ze dat bespreekbaar, hoe moeilijk ze dat ook vind en andersom ook. Naar Bente toe vond ik Annemiek heel lief en heel consequent. Annemiek heeft veel ervaring met kinderen en daar konden wij ook weer van leren. Ik ben Annemiek als goede vriendin gaan beschouwen. Remi en Paula.

Door de kleinschalige opzet van home4kids kon annemiek kanon onze kinderen op byzonder liefdevolle wijze veel aandacht en zorg geven .Annemiek stelde duidelijke grenzen aan de jongens zonder overdreven streng te zijn . Finn en Thor zijn altijd met veel plezier naar annemiek gegaan en kunnen terugkijken op een leuke en leerzame periode in hun leven mireille en martijn , maart 2008.

Het gezin waar Timo heen gaat , zijn hele lieve mensen , waar ook de vader bijspringt waar nodig is . Er word aan al onze en timo zijn wensen voldaan . We kunnen er terecht voor advies, in elke zin van het woord. Ik krijg soms de neiging om helemaal te verantwoorden waarom en hoe Timo wordt opgevangen . Het liefst zou ik iedereen meenemen naar het gastgezin van miek en henk om iedereen ervan te overtuigen dat dit het beste voor ons kindje is. Marjet en Chris .

Bedankt voor alle goede zorgen voor Abel, we zullen jullie missen ! Knuffel van Abel, Mascha en Fajar. Oktober 2008

Onze zoon Jezz heeft een aantal weken noodopvang gehad bij Miek. Door omstandigheden hadden we snel een opvangadres nodig. Miek schoot te hulp. Het voelde meteen vertrouwd en we konden met een gerust hart naar het werk.Het is inmiddels een half jaar terug en Jezz heeft het er nog steeds over! Hij heeft een supertijd gehad. Bedankt Miek en Henk!! Keep up the good work! Groetjes Marije en Reff

Monique en Nico Houtkooper, 1 mei 2010. Annemiek is een zeer bedreven en kundig gastouder. Ze is erg zorgzaam en betrokken naar de kinderen toe. Annemiek heeft een duidelijk dagritme. Die is ook elke keer keurig terug te vinden in onze dagboekjes. Ze leest de kinderen boekjes voor, knutselt met de kinderen en zorgt voor voldoende frisse lucht door er regelmatig op uit te gaan. Ook de sociale vaardigheden worden geoefend. Annemiek staat open voor vragen en opmerkingen van thuis en probeert zoveel mogelijk op een 1 lijn te liggen met de ouders. Dit zorgt voor duidelijkheid bij de kinderen. De kinderen worden al bij aankomst erg op hun gemak gesteld. Bij Home4kids hebben de kinderen een heerlijke tijd en kan je ze als ouder met een gerust hart achterlaten, wetende dat je kind genoeg zorg en aandacht krijgt. Ik zou voor geen goud anders willen.

Chris en Mariette van der Vliet, 3 april 2010. Als vraagouders hebben wij mevr. Kanon leren kennen als gastouder die haar werk met onze kinderen op een zeer empathische, professionele, pro-actieve en bijzondere liefdevolle manier verricht. In haar functie als gastouder bezit zij over een pallet aan praktische en sociale emotionele vaardigheden die naar onze ervaring, verder reiken dan menig gastouder kan behalen. Mevr. Kanon zorgt voor een zeer veilige hygienische omgeving waarin onze kinderen onbezorgt de wereld kan ontdekken. Het dagprogramma biedt onze kinderen structuur en duidelijkheid. Wij hopen dat mevr. Kanon onze kinderen Timo en Ninthe nog langere tijd kan blijven opvangen, daar wij geen betere opvang en gastouder kunnen wensen.

Johan en Esther Koopman, 29 maart 2010. Home4kids een kleinschalige en huiselijke omgeving met alle facetten die ze in de regulier kinderopvang ook hebben en meer. Structuur in dagprogramma, sociale interactie, creatief bezig zijn, beweging, spelend leren, verzorging, waar ze leert wat wel en niet mag, omgeving waar mijn dochter zich zelf kan zijn, communicatie, veiligheid, onze dochter gaat altijd met veel plezier naar Miek en Henk. Dat is heel waardevol. Ze ervaart daar geborgenheid en voelt zich veilig.

Han en Hanriette Ordelman, 21 april 2010. Wij hebben Annemiek leren kennen als een professionele en gedreven gastouder, immer het beste voor het kind voor hebbende, die de opvang van onze kinderen steeds tot onze volle tevredenheid heeft verricht. Voor zowel ons als onze kinderen was ze altijd vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van het kind en ingespeeld op de speciale behoeftes. Op moment dat wij daar behoefte aan hadden was het geen probleem de opvang te evalueren en bepaalde afspraken te maken of onduidelijkheden uit de weg te ruimen. kortom alle reden dat wij gekozen hebben voor een gastouder, waar onder hoofdzakelijk de huiselijke opvang en de meer individuele aandacht voor het kind, zijn bij Annemiek tot zijn volste recht gekomen.

7 jaar geleden was ik op zoek naar een goede opvang voor mijn zoontje. Ik kwam in eerste instantie toevallig bij Home4kids terecht. Als ouder (en leerkracht) vond ik het heel belangrijk dat een kind zich veilig voelt, zodat het de ruimte heeft om zich vrij en onbezorgd te ontwikkelen. Je wil graag onbezorgd en met een vertrouwd gevoel naar je werk kunnen gaan, in de wetenschap dat je kind in goede handen is en het er naar zijn zin heeft. Ook vond ik het belangrijk dat het kleinschalig is, maar dat ze toch ook lekker met andere kindjes kunnen spelen. Bij Home4kids voelen de kinderen en ouders zich erg vertrouwd. Er is aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen, er is betrokkenheid naar de ouders en thuissituatie. Alles gaat in goed overleg. Er heerst rust en regelmaat. Ze trekken er regelmatig lekker op uit met de bakfiets naar de diertjes of de speeltuin. Ze puzzelen, knutselen en bouwen samen, er wordt muziek gemaakt, voorgelezen...kortom alles komt aan bod! Nu 7 jaar later geniet mijn jongste dochter nog steeds van de opvang bij Home4kids. Ook zij voelt zich er heel erg op haar gemak en ik ga met een vertrouwd gevoel naar mijn werk. Als ik haar kom halen, speelt ze gewoon lekker verder. Geen tijd om mee naar huis te gaan dus! Kortom, ben je op zoek naar een goede/ betrouwbare/betrokken en lieve gastouder dan ben je bij Home4kids absoluut aan het juiste adres. mvg M. Houtkooper

Onze kleinzoon is als pleegkindje bij ons in huis geplaatst sinds december 2012. Voor de ochtenden zochten we naar opvang en dat gaf ons een nogal dubbel gevoel. We hadden al wat rongekeken en kwamen bij home4kids terecht. Nou het is daar helemaal fantstisch voor onze kleinzoon. Zo lief en toegewijd naar de kinderen en zo keurig en netjes allemaal. We zijn meer dan tevreden en ontzettend dankbaar dat onze kleinzoon hier zijn plekje heeft gevonden. Ga zo door. Een gelukkige opa en oma Groen.

Nog nooit zo'n lieve, enthousiaste en creatieve vrolijke vrouw als Miek gevonden als oppas voor mijn zoontje. Hij is helemaal dol op haar. Spelenderwijs leert ze je kindje dingen. Ook kwa contact met ouders is het gewoon open en eerlijk en houdt Miek rekening met de wensen van de klanten. Al met al is ze de oppas voor ieder gezin. Wij zijn je in ieder geval zeer dankbaar. Groetjes het gezinnetje van het Zuiden sept. 2018

Een betrouwbare plek, wat bevestigd wordt door anderen.

Contactgegevens

Heeft u vragen, suggesties of wilt u een kijkje komen nemen bij Home4kids? Neem dan contact met ons op! Bel vrijblijvend voor aanvullende informatie: 06-17460319 of e-mail info@home4kids.nl

webdesign kanon-dienstverlening