Gastouderopvang Home4kids ©

geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang


 welkom  ] wie ben ik ]kwaliteitseisen ] dagindeling  ]  foto pagina ]  referentie pagina ] weblinks ] privacyverklaring ]

 

kwaliteitseisen

De veiligheid staat bij Home4kids hoog in het vaandel. Binnen Home4kids wordt gewerkt met behulp van protocollen en pedagogisch beleid. Er zijn stopcontactbeveiligers aangebracht. Door het gehele huis zijn op elke verdieping brandmelders geinstalleerd die maandelijks worden getest op een juiste werking. Er zijn diverse brandblussers en er is een branddeken aanwezig. De belangrijkste kastdeuren zijn voorzien van veiligheidssluitingen. Ook is een goedgevulde EHBO doos aanwezig. Alle genoemde items worden regelmatig gecontroleerd en schoongemaakt. Wat niet in orde is wordt onmiddellijk vervangen.

Er is een achterwacht aanwezig die in het bezit is van het diploma Schoolleider Primair Onderwijs. Er wordt binnen Home4kids gehandeld op basis van een pedagogisch beleidsplan. Er is gevarieerd speelgoed voor de opvangkinderen. Er wordt regelmatig gewisseld van aangeboden speelgoed. Alle benodigde materialen (aankleedkussen, box, kinderstoel en speelgoed maar ook deurhandvatten) worden frequent afgenomen met een dettol oplossing. Iedereen wast zijn handen met antibacteriele zeep. Ieder kind beschikt over zijn "eigen" beddengoed, die elke week gewassen worden. Spenen en knuffels blijven uit hygiŽne oogpunt in het bedje. Er wordt in huis niet gerookt ook niet door gasten. Ook zijn er geen huisdieren aanwezig i.v.m mogelijke allergieŽn bij kinderen. Maar super steriel is het hier niet want er wordt wel intensief geleefd.

Ik heb in de afgelopen jaren deelgenomen aan diverse cursussen waar onder kinder EHBO. Ik beschik over het certificaat goed gastouderschap en een Verklaring Omtrent Gedrag.

Er is, indien van toepassing, regelmatig controle door een Gastouderbureau en de GGD.

Een betrouwbare schone plek, waar uw kind zich in alle rust optimaal kan ontwikkelen.

Contactgegevens

Heeft u vragen, suggesties of wilt u een kijkje komen nemen bij Home4kids? Neem dan contact met ons op! Bel vrijblijvend voor aanvullende informatie: 06-17460319 of e-mail info@home4kids.nl

webdesign kanon-dienstverlening ©