Gastouderopvang Home4kids ©

geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang


 welkom  ] wie ben ik ]kwaliteitseisen ] dagindeling  ]  foto pagina ]  referentie pagina ] weblinks ] privacyverklaring ]

 

kwaliteitseisen

De veiligheid staat bij Home4kids hoog in het vaandel. Sinds 1 januari 2007 is een protocol ongevallen ingevoerd. Op elke verdieping is een protocolkaart aangebracht met directe aanwijzingen ingeval van een calamiteit. De keuken is middels een daar toe bestemd hekje afgeschermd, er zijn stopcontactbeveiligers aangebracht. Door het gehele huis zijn op elke verdieping brandmelders geinstalleerd die maandelijks worden getest op een juiste werking. In de gangkast is een brandblusser en branddeken aanwezig. De belangrijkste kastdeuren zijn voorzien van veiligheidssluitingen. Ook is een goedgevulde EHBO doos aanwezig. Alle kinderkamers zijn ter beveiliging van uw kind voorzien van een geavanceerde camera. Ook is er een luchtkwaliteitsmeter in de woonkamer aanwezig. Hiermee wordt de kwaliteit van de lucht continue gemeten. Alle genoemde items worden regelmatig gecontroleerd en schoongemaakt. Wat niet in orde is wordt onmiddellijk vervangen.

Mijn echtgenoot assisteert bij de opvang, hij is in het bezit van het diploma Schoolleider Primair Onderwijs. Er wordt binnen Home4kids gehandeld op basis van een pedagogisch beleidsplan. Er is gevarieerd speelgoed voor de opvangkinderen. Er wordt regelmatig gewisseld van aangeboden speelgoed. Alle benodigde materialen (aankleedkussen, box, kinderstoel en speelgoed maar ook deurhandvatten) worden frequent afgenomen met een dettol oplossing. Iedereen wast zijn handen met antibacteriele zeep. Ieder kind beschikt over zijn "eigen" beddengoed, die elke week gewassen worden. Spenen en knuffels blijven uit hygiŽne oogpunt in het bedje. Er wordt in huis niet gerookt ook niet door gasten. Ook zijn er geen huisdieren aanwezig i.v.m mogelijke allergieŽn bij kinderen. Maar super steriel is het hier niet want er wordt wel intensief geleefd.

Ik heb in de afgelopen jaren deelgenomen aan diverse cursussen waar onder kinder EHBO. Ik beschik over het certificaat goed gastouderschap en een Verklaring Omtrent Gedrag.

Regelmatig verschijnt er een gezellige nieuwsbrief met nieuwtjes, informatie en weetjes/uitspraken van de kinderen.

Een betrouwbare schone plek, waar uw kind zich in alle rust optimaal kan ontwikkelen.

Contactgegevens

Heeft u vragen, suggesties of wilt u een kijkje komen nemen bij Home4kids? Neem dan contact met ons op! Bel vrijblijvend voor aanvullende informatie: 06-17460319 of e-mail info@home4kids.nl

webdesign kanon-dienstverlening ©